dinsdag, 17 oktober 2017
Samen sterk. Door een prima samenwerking tussen de BVO MVV Maastricht en de vereniging MVV Maastricht is de gezondheid van de BVO voor langere tijd geborgd.
Hier doen we het met z'n allen voor. Genieten op volle tribunes in de Geusselt.
Op regelmatige basis zit het bestuur van de vereniging en de BVO bij elkaar om afspraken te maken over het gezond blijven van Us MVVke.
De wedstrijden op vrijdagavond zijn de ultieme momenten waarvoor we Us MVV duurzaam willen houden.
De ledenraad in voltallige bezetting.
Het logo van de voetbalclub.

wordtlid

Vraag het ons...

Stel hier uw vraag.
Hoeveel letters is MVV?

Welkom bij de vereniging MVV Maastricht

Hartelijk welkom op de website van de vereniging MVV Maastricht. Hier kunt u alles vinden over de vereniging, haar samenwerking met de BVO MVV Maastricht, haar beoogde én haar behaalde doelen.

Allereerst, waarom is de vereniging MVV in het leven geroepen en hoe werkt deze?

1. MVV wil een transparante en duurzame club zijn en blijven. Hiervoor is er naast de stichting, die leiding geeft aan de Betaald Voetbal Organisatie (BVO), een toezichthoudend orgaan opgericht en dat is de vereniging MVV – Maastricht.
  2. Uit de leden van de vereniging is een ledenraad gevormd. De ledenraad bestaat uit 8 afdelingen van elk 5 personen. De 8 afdelingen vertegenwoordigen de diverse groeperingen in het voetbal en de maatschappij. De ledenraad wordt geleid door een bestuur, met een voorzitter.
  3. In feite functioneert de ledenraad als een  "toezichthouder" op de BVO.
  4. In hun bevoegdheid hebben zij o.a. het vaststellen van beleidsplannen, jaarbegrotingen, jaarrekening en het benoemen van de accountant voor de BVO.
  5. Maar ook bewaakt de ledenraad het behoud van de KERNWAARDEN van de club, de ledenraad vormt het geweten! De raad is in juni 2011 geïnstalleerd. Als lid kun je je kandidaat stellen voor de Ledenraad.

verenigingmvvmaastricht 019