De Ledenraad

logo kleinvlaggetjeOnderdeel van de Vereniging MVV Maastricht is de ledenraad. Hieronder een overzicht van de personen die op dit moment zitting hebben in de ledenraad. Vanuit verschillende disciplines wordt de ledenraad vertegenwoordigd. Dat zijn de genoemde afdelingen.

 


Nico Penders:

Zolang ik mij kan herinneren werd thuis over MVV gesproken. In de huidige tijd zou je dit ‘trending topic’ kunnen noemen.  Op jonge leeftijd ging ik al naar de wedstrijden,  eerst aan de hand van mijn vader.  En nu, meer dan 50 jaar later ga ik nog steeds. Samen met vrienden maken we er een gezellig uitje van met een hapje en drankje.

Ik ben lid geworden van de ledenraad om, daar waar mogelijk, mijn bijdrage te leveren. Met als doel een gezond MVV met een veilig voortbestaan, zodat we er gezamenlijk voor kunnen zorgen dat ook de generaties na ons plezier kunnen beleven aan deze mooie club.

In het dagelijks leven geef ik leiding aan en heb de personeelszorg over mensen werkzaam in een overheid gerelateerd bedrijf. Personeelsplanning, procesmatig werken, het vertalen van beleid naar de operationele uitvoering ervan en het deelnemen aan crisisstaven bij grootschalige evenementen en gebeurtenissen hoort binnen mijn takenpakket.

Met vriendelijke groet, Nico Penders.

Nico Penders 2

 

wordtlid

Klik hier om je direct aan te melden en mee te denken over de toekomst van MVV.