De Ledenraad

logo kleinvlaggetjeOnderdeel van de Vereniging MVV Maastricht is de ledenraad. Hieronder een overzicht van de personen die op dit moment zitting hebben in de ledenraad. Vanuit verschillende disciplines wordt de ledenraad vertegenwoordigd. Dat zijn de genoemde afdelingen.

 


Gaston Crijns

Gaston Crijns:

MVV is mijn grote liefde en passie. Ik kom uit een echte Maastrichtse familie die al generaties lang trouwe MVV supporters zijn. MVV Maastricht is als vereniging een grote familie die bestaat uit meerdere groepen die wel één gezamenlijk doel hebben. Ik ben een gedreven persoon die graag meewerkt aan het realiseren van dat gemeenschappelijke doel. Het bewaken van de rijke clubhistorie en clubidentiteit samen met onze supporters is mijn streven in de ledenraad.

 

Sociaal ben ik breed onderlegd, dat uit zich onder meer in het feit dat ik in staat ben om met alle groepen in onze huidige maatschappij en samenleving om te gaan. Daarnaast ben ik commercieel erg sterk door mijn 18 jaar ervaring in de automobielbranche, verder ben ik al meer dan 8 jaar actief lid van de Junior Kamer Maastricht een netwerkclub. Wellicht mijn belangrijkste expertise is de passie en liefde voor MVV Maastricht.

Met vriendelijke groet,

Gaston Crijns

Fractie supporters sinds mei 2016

Crijns Gaston 2

 

wordtlid

Klik hier om je direct aan te melden en mee te denken over de toekomst van MVV.