• Waarom de vereniging MVV Maastricht?

  De BVO MVV Maastricht moet gezond blijven. Daar helpt de vereniging MVV Maastricht aan mee.

  Read More

 • Wil jij lid worden?

  Word ook lid van de vereniging MVV Maastricht en help en denk mee over de toekomst van us MVVke.

  Read More

 • 1
 • 2

MVV Forever

De vereniging MVV Maastricht, de weg naar stabiliteit.

WELKOM BIJ DE VERENIGING MVV MAASTRICHT

Hartelijk welkom op de website van de vereniging MVV Maastricht. Hier kunt u alles vinden over de vereniging, haar samenwerking met de BVO MVV Maastricht, haar beoogde én haar behaalde doelen.

Allereerst, waarom is de vereniging MVV in het leven geroepen en hoe werkt deze?

 1. MVV wil een transparante en duurzame club zijn en blijven. Hiervoor is er naast de stichting, die leiding geeft aan de Betaald Voetbal Organisatie (BVO), een toezichthoudend/bevoegd orgaan opgericht en dat is de vereniging MVV – Maastricht.
 2. Uit de leden van de vereniging is een ledenraad gevormd. De ledenraad bestaat uit 8 afdelingen van elk 5 personen. De 8 afdelingen vertegenwoordigen de diverse groeperingen in het voetbal en de maatschappij. De ledenraad wordt geleid door een bestuur, met een voorzitter.
 3. In feite functioneert de ledenraad als een  bewaker op de BVO bij vooraf vastgestelde statutaire onderwerpen.
 4. In hun bevoegdheid hebben zij o.a. aanstellen/ontslaan van bestuursleden van de Stichting MVV Maastricht 2018, diverse zaken m.b.t. het mogelijk uitgeven van aandelen, kleuren clubtenue, kleur en vorm logo.
 5. Maar ook bewaakt de ledenraad het behoud van de KERNWAARDEN van de club, de ledenraad vormt het geweten! De raad is in juni 2011 geïnstalleerd. Als lid kun je je kandidaat stellen voor de Ledenraad. 

wordtlid

Klik hier om je direct aan te melden en mee te denken over de toekomst van MVV.